• ул. Трнката бб, Богданци
  • 070 238 175078 238 175077 827 501
пристигнуваме за 30 минути
24/7 достапни за вас

Услуги

Перење на сите видови товарни возила
Перење на сите видови патнички возила
Подмачкување на сите товарни возила
Внатрешно перење на цистерни од храна
Промена на улје на сите товарни и патнички возила
Продажба на делови за сите товарни возила
Продажба на гуми за патнички, полутоварни и товарни возила
Вршиме монтажа на вашите нови пневматици

Сервисно комбе

24/7

Професионално одржување на вашето возило за ваша поголема безбедност!

Во Ampa Prom нуди сервисни услуги за вашето возило, а нашите професионални механичари ќе се потрудат вашето возило секогаш да биде во најдобра форма која гарантира безбедност за вас и вашето семејство на пат.

Ampa Porm сервисно комбе се грижи за безбедноста на сите моторизирани домашни и странски учесници во сообраќајот.

За Нас

Ampa Prom се занимава во областа на сервисирање на камиони и сите типови на комерцијални возила.

Ampa Prom нуди политика за квалитет заради обезбедување на производите и услугите кои им ги испорачува на клиентите, во целост да ги исполнуваат нивните искажани реални барања и да бидат во согласност со важечките законски прописи и национални и меѓународни стандарди.

Насоченоста кон потребите на клиентите и задоволството на клиентите од извршената работа се најважните вредности според кои Ampa Prom ја мери и одредува својата вкупна успешност.

Нашиот тим се состои од стручни и амбициозни луѓе кои нудат стабилност на вашето возило и безбедност на пат. Соработуваме и отворени сме кон сите заинтересирани страни.

Располагаме со повеќе услуги:

  • Перење на сите видови товарни возила
  • Перење на сите видови патнички возила
  • Подмачкување на сите товарни возила
  • Внатрешно перење на цистерни од храна
  • Промена на улје на сите товарни и патнички возила
  • Продажба на делови за сите товарни возила
  • Продажба на гуми за патнички, полутоварни и товарни возила
  • Вршиме монтажа на вашите нови пневматици

Локација

Контакт